Naam: Chun Wah Kwok
Nickname: Kwok, kwokkie, kwokkel, sindskort cw en chuawa, en op het internet schuil ik me achter de naam Ice
Geboortedatum: 22-05-1984
Sterrenbeeld: Tweelingen, Rat (1984 was trouwens het jaar van de Rattenkoning, deze komt maar eens in de zestig jaar voor)
Woonplaats: Den Haag oftwel ‘s Gravenhage
Beroep: Studentje Nijmegen
Afwassen of afdrogen: Afdrogen, maar dat vind ik eigenlijk minderwaardig. Op zich is afwassen veel belangrijker dan afdrogen.
Chips of pinda's: Over het algemeen toch chips, maar niet als je suikerpinda's hebt, die zijn niet te overtreffen.
Hond of kat: Hond, maar niet al te groot en het liefst met zachte haren. De hond (Jetje) van mijn hospita is eigenlijk perfect.
Kroket of frikadel: Frikandel, is tenminste stevig, kun je lekker in bijten. Bij kroket komt dat spul eruit.
Huisdieren: Geen
Favoriete kleur tandenborstel: Oranje, maar moet niet te harde borstelharen hebben, anders is je hele tandvlees naar de maan.

Lijfspreuk: Life is all about timing
Hobby's: Bordspellen, computerspellen, software en muziek downloaden van het internet, Magic the Cathering, straatvoetbal, winkelen, tv kijken, lekker eten.
Wat ik later worden wil: (rijke) Tandarts met veel mooie assistentes die mijn patiënten genoeg afleiden, waardoor ik geen verdoving hoef te gebruiken.
Achtergrond: Ben in Brunssum geboren, heb daar mijn basisschool gedaan op de Titus Brandsmaschool, daarna nog de eerste tot en met de derde klas vwo op de middelbare school Romboutscollege gezeten. Daarna ben ik verhuisd naar Den Haag en heb daar mijn middelbare schooltijd aan het Zandvlietcollege afgemaakt. En nu doe ik tandheelkunde aan de KUN met prima luitjes.
Grootste karakterfout: Kan mijn woede soms niet goed uiten.
Dit wil ik nog doen in mijn leven: Veel reizen naar luxe vakantieoorden met een leuke vrouw die de rest van haar leven met mij wilt delen. En natuurlijk wil ik later ook nog kinderen.
Dit wil ik nog even kwijt: Tandheelkunde is nummer één.