Naam: Gonny Jansen
Nickname: Kleintje (vanwege mijn lengte ben maar 1.60m)
Geboortedatum: 16 januari 1983
Sterrenbeeld: Steenbok
Woonplaats: Doordeweeks in Nijmegen en in het weekend bij mijn ouders in Tilburg.
Beroep: Tegenwoordig ben ik student MondhygiŽne en ben ik al 5,5 jaar actief aan het bijverdienen bij de AH op de broodafdeling.
Afwassen of afdrogen: Afdrogen, heb echt een hekel aan de afwas.
Chips of pinda's: Chips
Hond of kat: Geen van beide ben er nog steeds allergisch voor. Hoop dat er een dag komt dat dat niet meer is.
Kroket of frikadel: Frikadel en dan het liefste speciaal, of bij een patatje waterfiets.
Huisdieren: Nee, zoals ik al had gemeld, heb ik een allergie.
Favoriete kleur tandenborstel: Blauw

Lijfspreuk: Geniet van het leven en zie maar wat er op je pad belandt.
Hobby's: Streetdance (actief iedere dinsdagavond), Tv-kijken (soms met ganggenootjes), Films kijken, uitgaan (bijna iedere zaterdag in Boekanier in Tilburg)
Wat ik later worden wil: Zoals de meeste wel weten wilde ik eerst tandarts worden, maar ik hoop nu een hele leuke en gezellig mondzorgkundige (mondhygiŽniste) te worden.
Achtergrond: Ik heb de basisschool doorlopen en toen naar het middelbaar onderwijs. Waar ik het VWO heb gevolgd, 7 jaartjes ipv 6. Hierna heb ik 2 jaar THK gedaan. Helaas mocht dit niet baten en heb ik besloten om MondhygiŽne te gaan doen. Met veel moeite toch de opleiding binnengekomen en heb het er nu heel erg naar m'n zin. Het gaat helemaal goed en het is gelukkig niet zo stressvol als THK. Naast school ben ik altijd sportief geweest. Momenteel fitness ik te weinig, maar doe het weleens en streetdance ik. Vroeger heb ik ballet, jazzdance, turnen, korfbal en stijldansen gedaan. Zoals jullie aan dit rijtje wel kunnen zien ben ik een muziekliefhebber, want anders dans je niet zoveel.
Grootste karakterfout: Volgens mijn sterrenbeeld zou ik koud, vrekkig, onverschillig en star zijn. Volgens mij is mijn grootste karakterfout dat ik koppig kan zijn.
Dit wil ik nog doen in mijn leven: Ik wil nog steeds naar Amerika en AustraliŽ. En ik wil een goede mondzorgkundige worden. Bovendien wil nog veel lol hebben.
Dit wil ik nog even kwijt: Ook al zie ik jullie Hooligans niet zo veel meer wil niet zeggen dat we niks leuks meer samen kunnen gaan beleven. Ik denk nog regelmatig terug aan de 2 jaren dat ik met jullie THK heb gedaan.