Naam: Nicole Odile Alers
Nickname: de meest gebruikte is (dr.) Nicolleke (fonetisch Niekolleke), sommige mensen noemen me Coltje, Kolleke, Niek, Nikki, Nicoliene etc. etc. Ik reageer ook op Doos.
Geboortedatum: 25 oktober 1984
Sterrenbeeld: Schorpioen (beware!!)
Woonplaats: Uden
Beroep: Studentje en af en toe kreng
Afwassen of afdrogen: Afdrogen
Chips of pinda's: Chips
Hond of kat: Hond
Kroket of frikadel: Kroket
Huisdieren: konijn, 2 honden, heel wat vissen, kikkers, rj
Favoriete kleur tandenborstel: groen

Lijfspreuk: Wees jezelf er zijn al genoeg anderen. / Proud to be fout.
Hobby's: kletsen, praten, oh-en, chatten etc. (^_-) piano-spelen, tekenen, boeken lezen als ik niet te veel andere dingen al moet lezen.
Wat ik later worden wil: Ik wil later geen huis-tuin-en-keuken-tandartje worden, ik ga doorleren na tandheelkunde en ik zie wel wat ik precies word, dat komt vanzelf wel goed.
Achtergrond: Geboren in de geweldige stad Eindhoven! Na drie jaartjes verhuisd naar het geweldige dorp Uden (Uje) daar ben ik naar de peuterspeelzaal geweest en naar de basisschool daarna heb ik in zes jaar het gymnasium gedaan, via de decentrale selectie geplaatst bij Tandheelkunde en nu tweede jaars tandheelkunde. Ik heb een jonger broertje RJ van 1.98 en 15 jaar oud en een oudere broer Christian, 21 jaar oud. Ik ben dus enig meisje en dat is wel goed, daar word je assertief en pittig van.
Grootste karakterfout: Sommige mensen zeggen dat ik mijn ongelijk niet kan toegeven. Persoonlijk vind ik dat ik haast altijd gelijk heb.
Dit wil ik nog doen in mijn leven: Ik wil nog veel reizen maken, niet in de trend van ik wil primitief leven en knakworsten warm maken boven twee aangestoken rietstengeltjes of ik wil mensen in Afrika laten breien, maar gewoon deel uit maken van het leven van een ontwikkeld land voor een tijdje. Op kortere termijn wil ik gewoon veel lol hebben hier in ons eigen kikkerlandje met mijn vriendjes en vriendinnetjes. Ik wil nog pannenkoeken bakken in andere kleuren dan Blauw en Roze. Later wil ik met Plien een televisie programma maken: de kneus en bitch show, starring Dr.Plien(kneus) en Dr.Niekolleke (bitch)
Dit wil ik nog even kwijt: Ik ben een gelukkig meiske